Shopping Cart

No products in the cart.

PS4 Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Standard Edition

2,490 L

Në Wildlands të Tom Clancy’s Ghost Recon®, karteli i drogës Santa Blanca ka transformuar vendin e bukur të Bolivisë në një narko-shtet të rrezikshëm, duke çuar në paligjshmëri, frikë dhe dhunë të shfrenuar. Me rritjen e ndikimit të tyre shkaterrues, karteli do të shkatërrojë të gjithë këtë vend.
Por e gjithë shpresa nuk humbet.

Ju dhe ekipi juaj elitar i Fantazmave duhet të depërtoni dhe shkatërroni kartelin vdekjeprurës për të shpëtuar Bolivinë dhe njerëzit e saj, nga kolapsi total.

SKU: 115512 Kategori: , Etiketë: