Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS5 Assassin’s Creed Valhalla Ragnarok Edition

6,490 L

6,490 L

PS5 Assassin’s Creed Valhalla Ragnarok Edition

6,490 L

Në zgjerimin më ambicioz në historinë e ekskluzivitetit, Eivor duhet të përqafojë fatin e tyre si Odin, perëndia norvegjeze e betejës dhe mençurisë. Lëshoni fuqi të reja hyjnore ndërsa filloni një kërkim të dëshpëruar në një botë të lë pa frymë. Plotësoni një sagë legjendare vikinge dhe shpëtojeni djalin tuaj përballë dënimit të perëndive

SKU: 128520 Kategori: , , Etiketa: ,