Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS5 Call Of Duty Black Ops Cold War

9,990 L

9,990 L

PS5 Call Of Duty Black Ops Cold War

9,990 L

Si operativë të Elitës, ju do të ndiqni gjurmët e një Figure në hije të quajtur Perseus, e cila është në një mision për të destabilizuar ekuilibrin global të pushtetit dhe për të ndryshuar rrjedhën e historisë.
Zbrisni në qendrën e errët të këtij konspiracioni global së bashku me personazhet ikonë Woods, Mason dhe Hudson dhe një kast të ri operativësh që përpiqen të ndalojnë një komplot prej dekadash në përgatitje.
Përtej fushatës, lojtarët do të sjellin një arsenal armësh dhe pajisjesh të luftës së ftohtë në gjeneratën e ardhshme të eksperiencave me shumë lojtarë dhe Zombies.

SKU: 128807 Kategori: , Etiketë: