Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS5 Call of Duty: Vanguard

9,990 L

9,990 L

PS5 Call of Duty: Vanguard

9,990 L

Ngrihuni në çdo front Lufte mbi Paqësorin, lëshimi ajror mbi Francën, mbrojeni Stalingradin me saktësinë e një snajperi dhe shpërthejeni përmes forcave përparuese në Afrikën e Veriut
Nëpërmjet një fushate thellësisht të angazhuar me një lojtar, një grup i zgjedhur ushtarësh nga vende të ndryshme ngrihen për të përballuar kërcënimin më të madh në botë
Call of Duty Vanguard do të sjellë gjithashtu një postim të ri dhe të pashembullt të integrimit të Call of Duty Warzone.

SKU: 127412 Kategori: , Etiketë: