PS5 Tiny Tina’S Wonderlands Next Level Edition

Çmimi origjinal qe: 2,990 L.Çmimi i tanishëm është: 2,690 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

PS5 Tiny Tina’S Wonderlands Next Level Edition

Çmimi origjinal qe: 2,990 L.Çmimi i tanishëm është: 2,690 L.

Nisni një aventurë epike plot trillime, çudira dhe armatime me fuqi të lartë! Plumbat, magjia dhe shpatat e gjera përplasen në këtë botë kaotike fantazi të sjellë në jetë nga Tiny Tina e paparashikueshme, e cila vendos rregullat, ndryshon botën në fluturim dhe udhëzon lojtarët në udhëtimin e tyre.

Personalizojeni heroin tuaj shumëklasësh dhe plaçkitni, qëlloni, preni dhe kaloni rrugën tuaj përmes përbindëshave të çuditshëm dhe birucave të mbushura me thesare në një kërkim për të ndaluar Zotin tiranik të Dragoit. Të gjithë janë të mirëpritur, kështu që bashkohuni me festën, vishni çizmet tuaja aventureske dhe jini Kaotik të Madh!

SKU: 127403 Kategori: , , Etiketë:
PS5 Tiny Tina’S Wonderlands Next Level Edition

Çmimi origjinal qe: 2,990 L.Çmimi i tanishëm është: 2,690 L.