Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS5 Tom Clancys Rainbow Six: Extraction Guardian Edition

2,590 L

2,590 L

PS5 Tom Clancys Rainbow Six: Extraction Guardian Edition

2,590 L

Luaj vetëm ose me miqtë nga çdo platformë në këtë PvE FPS të bashkëpunimit me 1 deri në 3 lojtarë.
69 armë, 25 pajisje, 18 operatorë me nivele progresi, 12 harta të mëdha dinamike, 13 armiq me mutacion dhe përmbajtje falas pas lëshimit.
Testoni aftësitë tuaja me 4 nivele vështirësish .

SKU: 128533 Kategori: , Etiketë: