Skaner Dore 1d/2d Birch Bs-011bu

8,050 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Skaner Dore 1d/2d Birch Bs-011bu

8,050 L

BS-011 është një nga produktet thelbësore për transformimin tuaj dixhital për të skanuar simbolet 2D / D përfshijnë kodet më të njohura PDF-417, DataMatrix dhe QR.

  • Imazhi: CMOS 640 x 480
  • Burimi i dritës: duke synuar 617 nmLRD, ndriçimi: 6500K LED
  • Rezolucioni: Kodi 1D 39 (4 mil), kodi 2D QR (6.6 mil)

 

SKU: A08034 Kategori: , ,
Functionality & Operation
Communication interface USB
1D Barcode Symbologies All standard one-dimension barcodes
2D Code Symbologies PDF417, Data Matrix, QR code, Aztec, MaxiCode, GS1 DataMatrix, GS1 QR Code
Optical
Light source visible red LED 617 nm
Depth of scan field 0 ~ 24 cm
Minimum symbol contrast 45%
Maximal pitch angle 60°
Bar code scanner 2D Imager
Electrical
Power Source +5 VDC ±5%
Power Consumption – Standby 80mA
Power Consumption – Operation 250mA
Mechanical
Dimensions Width: 70mm, Height: 175mm, Length: 97mm
Weight 120g
Body housing ABS plastic with rubber
Maximal rotation angle 65°
Color black
Environment
Operating temperature -20 to 50°C
Storage temperature -40 to 80°C
Maximal ambient light 100000lux
Operating humidity (non-condensing) 5 to 95%
Skaner Dore 1d/2d Birch Bs-011bu

8,050 L