Shopping Cart

No products in the cart.

Smart Watch Amazfit Neo Black

6,590 L

Monitorim i pandërprerë i ritmit të zemrës dhe gjumit: Amazfit Neo Smartwatch monitoron rrahjet e zemrës 24/7. Gjithashtu monitoron gjumin tuaj.
RETRO DESIGN 1.2” : Siguron shkueshmëri të qartë nën dritën e diellit.
KOHËZGJATJA E BATERISË PËR 28 DITË: The Amazfit Neo fitness smartwatch mund të shkojë deri në 37 ditë me një karikim të vetëm, në varësi të përdorimit.
REZISTEND NDAJ UJIT DHE GODITJEVE: Deri në 50m thellësi.
MESSAGE AND PHONE CALL NOTIFICATIONS: Amazfit Neo smartwatch for men and women can sync with text messages, e-mails, and notifications from a number of popular apps on your smartphone such as Call Reminders, Alarm Clock, Sedentary Reminders, etc.

SKU: 125587 Kategori: , Etiketë: