Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Switch DC Super Hero Girls Teen Power

7,190 L

7,190 L

Switch DC Super Hero Girls Teen Power

7,190 L

Bashkohuni në luftën për drejtësi si Wonder Woman, Supergirl dhe Batgirl nga seriali i animuar DC Super Hero Girls
Bashkohuni me Super-Villains që mund të luhen Harley Quinn, Catwoman dhe Star Sapphire
Ruani Metropolis me secilin aftësi unike të Super Hero ose Super-Villain duke mposhtur terrorin tronditës të Toyman
Eksploroni qytetin si një hero ose një adoleshent i rregullt dhe vizitoni vendet ikonike të shoqërimit nga shfaqja. Shkolla e Mesme Metropolis dhe Drejtësia e ëmbël: ja ku po vijmë! Por kini kujdes të mos zbuloni identitetin tuaj të fshehtë
Ndërtoni Gjirin Hob, një pjesë e braktisur e Metropolis, dhe vendosni vulën tuaj në pamjen e saj të re të freskët

SKU: 126878 Kategori: ,