Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Switch Fitness Boxing 2 Rhythm & Exercise

6,480 L

6,480 L

Switch Fitness Boxing 2 Rhythm & Exercise

6,480 L

Bëni stërvitje në shtëpi duke kryer lëvizje boksi si goditje dhe goditje të larta në meloditë tërheqëse të muzikës pop
Kaloni një kontrollues Joy-Con te një shok stërvitje dhe shijoni një stërvitje me 2 lojtarë
Zgjidhni një mjedis vështirësish që i përshtatet aftësive dhe qëllimeve tuaja
Instruktorët në lojë ju japin reagime dhe udhëzime për t’ju ndihmuar të përfitoni sa më shumë nga stërvitja juaj
Shikoni shembuj të dobishëm ose praktikoni lëvizje specifike për të përmirësuar formën tuaj

SKU: 125460 Kategori: , Etiketë: