Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Switch Metroid Dread

7,020 L

7,020 L

Switch Metroid Dread

7,020 L

Bashkohuni me Samus Aran në historinë e parë të re 2D Metroid në 19 vjet
Eksploroni mjediset e shumta të planetit ZDR ndërsa hetoni një transmetim misterioz
E.M.M.I vdekjeprurëse. robotët, makinat kërkimore, përbëjnë një kërcënim më intensiv se kurrë
Ndjeni fuqinë e Samusit të rritet ndërsa fitoni manovra dhe aftësi si Magneti i ri Spider
Ndizuni dhe kthehuni në zonat e mëparshme për të gjetur shtigje dhe sekrete të reja

SKU: 127650 Kategori: , Etiketë: