Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Switch Minecraft Dungeons Ultimate Edition

5,990 L

5,990 L

Switch Minecraft Dungeons Ultimate Edition

5,990 L

Përjetoni historinë e plotë të Minecraft Dungeons nga fillimi deri në fund. Merrni versionin Ultimate që përfshin lojën bazë dhe të gjashtë DLC-të: Jungle Awakens, Creeping Winter, Howling Peaks, Flames of the Nether, Hidden Depths dhe Echoing Void – të gjitha me një çmim më të ulët sesa blerja e lojës dhe çdo DLC veç e veç. Luftoni një sërë turmash, eksploroni nivele të rritjes së dimensioneve dhe zbuloni thesare të patreguara ndërsa ndiqni historinë e Arch-Illager dhe Orb of Dominance.

SKU: 127942 Kategori: , Etiketë: