Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Switch Pokemon Brilliant Diamond

7,020 L

7,020 L

Switch Pokemon Brilliant Diamond

7,020 L

Diamant i shkëlqyer Pokemon dhe Paketë e dyfishtë me Perla të ndritshme
Rishikoni rajonin sinnoh dhe historinë e versionit të diamantit Pokemon dhe lojërave të versionit Pokemon Pearl
Gjatë rrugës, do të keni mundësi të takoni dialgën legjendare Pokemon (në diamant të shkëlqyer Pokemon) ose palkia (në Pokemon Perla e ndritshme).
Pavarësisht nëse keni luajtur versionin diamant Pokemon ose versionin Pokemon Pearl atë ditë ose po i takoni këto lojëra për herë të parë, ka diçka që të gjithë mund ta shijojnë.

SKU: 126889 Kategori: ,