Tastierë Gaming Razer Huntsman Elite

30,499 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Tastierë Gaming Razer Huntsman Elite

30,499 L

(Linear Opto, Mechanical US, Red Switches)

– Tastet mekanikë më të shpejtë !

– Tastet optikë Razer përdorin aktivizimin e bazuar në dritë, duke regjistruar shtypjet me shpejtësinë e dritës.

– 30% distancë më e shkurtër e aktivizimit sesa tastet e tjerë klikues në 1.5 milimetër.

SKU: 123576 Kategori: , Etiketë:
 • Sinkronizohet plotësisht me lojërat e njohura, pajisjen Razer, Philips Hue dhe pajisjet nga 30+ partnerë; mbështet 16.8 milion ngjyra në taste individualisht të ndriçuar.
 • Cilësia, ndërtim alumini: Mbuluar me një kornizë të sipërme mat, alumini për rritjen e integritetit strukturor.
 • Pushim dore Ergonomik, Magnetik:
  -Bërë prej lëkure prej pelushi për të maksimizuar komoditetin gjatë seancave të zgjatura të lojërave (me ndriçim të ndezur të integruar).
 • Mbështetje plotësisht e programueshme makro:
  – Razer Hypershift lejon që të gjitha Tastet dhe kombinimet e shtypjes së tastierës të ribëhen për të ekzekutuar komandat komplekse.
 • Qëndrueshmëri e pakonkurrueshme:
  -Mbështet deri në 100 milion klikime me një garanci prodhuese 2 vjeçare, dyfishin e jetëgjatësisë së tastierave më konkurruese.
Tastierë Gaming Razer Huntsman Elite

30,499 L