Shporta e Blerjeve

Nuk ka produkte në shportë.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Tastierë GEMBIRD Multimedia | KB-MCH-03-W

1,250 L

1,250 L

Tastierë GEMBIRD Multimedia | KB-MCH-03-W

1,250 L

Saktësia në gishtat tuaj!

Përvojë super e heshtur dhe e rehatshme e shkrimit.
Taste kyç praktikë multimedialë.
Tastierë e hollë me Taste të tipit “çokollatë”.
Butoni i butës për shtypje më komode.
12 Taste kyç multimedialë praktikë për funksionet audio.
SKU: A05930 Kategori: ,

Përshkrim

 

Taste: 104 copë
Lidhja: USB
Përmasat 439 x 125 x 22 mm
Pesha 488 g
Gjatësia e kabllit: 145 cm

Kërkesat e sistemit

  • Windows 7/8/10
  • Një port USB