Timona (çift) Nintendo Switch Steelplay Twin Pack

1,599 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Timona (çift) Nintendo Switch Steelplay Twin Pack

1,599 L

Pako me dy timona garash e përsosur për lojërat e garave Nintendo Switch. Ky timon Nintendo mund t’ju japë kontroll dhe rehati, një përvojë të mrekullueshme.

Diametri i timonit është rreth 13 cm. Përfshin 2 timona, kështu që ju mund të shijoni aksionin të menjëhershëm me 2 lojtarë.

SKU: 125049 Kategori: , Etiketë:
Timona (çift) Nintendo Switch Steelplay Twin Pack

1,599 L