video projektor epson EB-E01
Video Projektor Epson EB-E01

49,900 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Video Projektor Epson EB-E01

49,900 L

Video Projektor Epson EB-E01

  • Nga shikimi i filmave në ekranin e madh deri tek mbajtja e prezantimeve të biznesit, ky video projektor XGA ka një sërë veçorish që i përshtaten nevojave tuaja.
  • Harrojeni dritën e ambientit; me teknologji 3LCD dhe 3,300 lumen është tepër i ndritshëm.
  • I thjeshtë për tu vendosur dhe ka një burim drite llambash që zgjat për një kohë që ofron argëtim deri në 18 vjet.
SKU: SDBA5300 Kategori: , , Etiketa: ,
Jetëgjatësia e llambës deri në 12000 orë (modaliteti eko)
Teknologjia 3LCD, 3 P-Si TFT, 0,55 inç
Rezolucioni qendror XGA (1024 x 768)
2.4 kg në peshë
Përmasat: 302 x 237 x 82 mm
15000: 1 Raporti i Kontrastit
Raporti i Hedhjes së Lentes 1,44 – 1,95: 1
Madhësia e Ekranit të Projektimit: 30 “- 350” Diagonale
Zmadhimi: Dixhital, Faktori: 1 – 1.35
± 30 ° Korrigjimi Horizontal i Keystone
Korrigjimi vertikal i gurthemelit ± 30 °
Altoparlant mono i integruar 2W
Lidhjet:

·       HDMI në

·       VGA në

·       Lloji USB B

video projektor epson EB-E01
Video Projektor Epson EB-E01

49,900 L