Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Webcam Logitech HD C615, rrotullim 360-gradë, 1080p

9,999 L

9,999 L

Webcam Logitech HD C615, rrotullim 360-gradë, 1080p

9,999 L

Webcam Logitech HD C615

  • Për Desktop apo Laptop
  • Ideale për “Video Calling” dhe “Recording” ne cilësi High Definition 1080p
  • Me rrotullim 360 gradë.
  • Me mikrofon të integruar me reduktim zhurmash.
  • Me bazë për montimin e tripodit.
  • Punon në sitemet Windows, MAC dhe Android.

Përshkrim

Marka Logitech
Rezolucioni 1080p
Sensori optik CMOS
Lidhja USB