Xbox One Mortal Kombat 11 Ultimate Edition (Xbox Series Hybrid)

Çmimi origjinal qe: 3,590 L.Çmimi i tanishëm është: 3,250 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Xbox One Mortal Kombat 11 Ultimate Edition (Xbox Series Hybrid)

Çmimi origjinal qe: 3,590 L.Çmimi i tanishëm është: 3,250 L.

Mk11 ultimate përmban listën e plotë me 37 karaktere, duke përfshirë shtesa të reja shiu, Mileena & Rambo. Mortal Kombat 11 tregon çdo miqësi zbavitëse, fatalitet të rëndë dhe shpirt-goditje fatale si kurrë më parë. Do të jesh aq afër luftës, sa mund ta ndjesh. Përfshin Mortal Kombat 11, Kombat Pack 1, zgjerimin pasues dhe Kombat Pack 2. Mk11 ultimate është i aktivizuar për shpërndarjen inteligjente dhe përfshin azhurnime falas në serinë Xbox x: rezolucion dinamik 4K, pamje të zgjeruara, kohë të ngarkimit të përmirësuar në mënyrë të konsiderueshme dhe Cross-Platform / cross. -Pajtueshmëria e gjeneve.

SKU: 125201 Kategori: ,
Xbox One Mortal Kombat 11 Ultimate Edition (Xbox Series Hybrid)

Çmimi origjinal qe: 3,590 L.Çmimi i tanishëm është: 3,250 L.