Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Xbox One/Xbox Series X Riders Republic Freeride Special Day1 Edition

3,890 L

3,890 L

Xbox One/Xbox Series X Riders Republic Freeride Special Day1 Edition

3,890 L

Hidheni në shesh lojërash masive me shumë lojtarë! Takohuni dhe konkurroni me lojtarë të tjerë, ngasni fort me një gamë emocionuese aktivitetesh si biçikleta, ski, snowboard, wingsuit dhe raketa wingsuit.

Jetoni fantazinë e kalorësve ndërsa endeni i lirë në një botë të hapur të madhe, plot gjallëri, që gumëzhin gjithmonë me lojtarë të tjerë rreth jush. Zhytuni në parqet ikonë kombëtare amerikane, duke përfshirë Bryce Canyon, Yosemite Valley, Mammoth Mountain… të gjitha të përgatitura për t’i copëtuar!

Bëhuni në skuadër me miqtë tuaj dhe konkurroni në një gamë të gjerë mënyrash me shumë lojtarë: ndjeni nxitimin e garave në zbritje, dominoni hartat në garat ekipore kundër ekipit ose jepni më të mirën në garat masive epike PvP me mbi 20 lojtarë

SKU: 124653 Kategori: , Etiketa: , ,