Album Instax Mini 12 Lilac White

1,199 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Album Instax Mini 12 Lilac White

1,199 L

  • Album me kopertinë të butë me dizajn lëkure fisnike dhe elegant për 3 mini foto të menjëhershme instax për faqe dhe  kapse me buton për mbyllje.
  • Madhësia e imazhit deri në 8,6 x 5,4 cm.
  • Materiali poliuretan.
SKU: 135198 Kategori: , , , , Etiketa: , ,
Album Instax Mini 12 Lilac White

1,199 L