Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
KUFJE JABRA EVOLVE 65 UC – DUO USB & BLUETOOTH

17,690 L

17,690 L

KUFJE JABRA EVOLVE 65 UC – DUO USB & BLUETOOTH

17,690 L

Kufje Profesionale, perfekte për operatorët e Call Centerave dhe profesionistëve, të cilët punojnë me telefonata të gjata. Çertifikuar per Microsoft Teams & Skype. Lidhje USB 2.5 m

SKU: UN001602 Kategori: , , , , Etiketë: