KUFJE JABRA EVOLVE 20 UC DUO | USB | MIC

Çmimi origjinal qe: 5,490 L.Çmimi i tanishëm është: 4,790 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

KUFJE JABRA EVOLVE 20 UC DUO | USB | MIC

Çmimi origjinal qe: 5,490 L.Çmimi i tanishëm është: 4,790 L.

Kufje Profesionale, perfekte për operatorët e Call Centerave dhe profesionistëve, të cilët punojnë me telefonata të gjata. Çertifikuar per Microsoft Teams & Skype. Lidhje USB 2.5 m

Kufje profesionale Jabra Evolve 20 Wired ofron cilësi të shkëlqyeshme zëri për biseda dhe muzikë.

Mikrofoni i parandalimit të zhurmës eliminon zhurmën në sfond, duke ndihmuar në rritjen e fokusit të agjentit gjatë bisedave. Përveç kësaj, jastëku i veshit është i dizajnuar për të reduktuar tingujt me frekuencë të lartë, duke e bërë më të lehtë dëgjimin për ju dhe partnerin tuaj në bisedë.

Kjo kufje punësimi gjithashtu lejon menaxhim të thjeshtë të thirrjeve, duke ofruar qasje të shpejtë në funksione si volumi dhe ndjekja, si dhe aftësinë për të pranuar dhe mbyllur thirrjet drejtpërdrejt nga njësitë kontrolluese.

Rehatia ishte gjithashtu një konsideratë kyçe në projektimin e kësaj kufjeje, pasi ka jastëkët e veshit me spumë dhe dizajnin e rrethuar me vesh për përdorim të rehatshëm gjatë gjithë ditës. Krahëza diskrete mund të futet lehtësisht brenda brendësisë kur nuk është në përdorim.

Kufja Jabra Evolve 20 Wired është e kompatueshme me të gjitha platformat UC kryesore dhe instalimi është aq i thjeshtë sa të jepni plug-in nëpërmjet lidhjes USB.

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

KUFJE JABRA EVOLVE 20 UC DUO | USB | MIC

Çmimi origjinal qe: 5,490 L.Çmimi i tanishëm është: 4,790 L.