Kufje Turtle Beach Atlas Three PC/Xbox One/PS4/Nintendo Switch/Mobile (Black)

Çmimi origjinal qe: 12,990 L.Çmimi i tanishëm është: 11,699 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Kufje Turtle Beach Atlas Three PC/Xbox One/PS4/Nintendo Switch/Mobile (Black)

Çmimi origjinal qe: 12,990 L.Çmimi i tanishëm është: 11,699 L.

Kufjet Gaming Atlas One janë ndërtuar për të aksion duke ofruar tingull gjithëpërfshirës të Windows Sonic dhe bisedë të pastër kristalore përmes altoparlantëve të tij me cilësi të lartë 40 mm dhe mikrofonit me ndjeshmëri të lartë. Atlas One gjithashtu përmban një dizajn të lehtë me një shirit dekorativ të përforcuar me metal dhe jastëkë veshësh të veshur me lëkurë sintetike për të siguruar qëndrueshmëri të shtuar dhe rehati të pakrahasueshme. Për më tepër, edhe pse Atlas One është projektuar për lojëra për PC, lidhja e tij standarde 3.5 mm e bën atë të shkëlqyeshëm për t’u përdorur me Xbox One, PS4 Pro & PS4, Nintendo Switch dhe pajisje mobile me një prizë kufje 3.5 mm.

SKU: 121175 Kategori: , Etiketa: ,
Kufje Turtle Beach Atlas Three PC/Xbox One/PS4/Nintendo Switch/Mobile (Black)

Çmimi origjinal qe: 12,990 L.Çmimi i tanishëm është: 11,699 L.