Mouse Gaming Razer Deathadder V2 Optical Switches Chroma Ergonomic

6,190 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Mouse Gaming Razer Deathadder V2 Optical Switches Chroma Ergonomic

6,190 L

‘- Një ikone të rilindur me Razer DeathAdder V2 – një mouse ergonomik i projektuar me kthesa vdekjeprurëse dhe vija vrasëse për një armë që merret si askush tjetër.

– Me sensorin e gjeneratës së ardhshme dhe butonat e projektuara në një faktor më të lehtë, një epokë e re e lojrave me performancë të lartë tashmë ka marrë formë.

– Me mbi 10 milion Razer DeathAdders të shitura, mouse-i më i famshëm dhe i vlerësuar i lojrave në botë ka fituar popullaritetin e tij përmes dizajnit të jashtëzakonshëm ergonomik.

 

SKU: 123310 Kategori: , Etiketa: ,
  • Razer DeathAdder V2 vazhdon këtë trashëgimi, duke ruajtur formën e saj të nënshkrimit ndërsa hedh më shumë peshë për trajtim më të shpejtë për të përmirësuar lojën tuaj.
  • Duke shkuar përtej ergonomisë konvencionale të zyrës, dizajni i optimizuar siguron gjithashtu komoditet më të madh për lojërat .
  • Sensori ynë i ri, i përmirësuar, ka një industri udhëheqëse 20,000 DPI me saktësi rezolucioni 99,6%, duke siguruar që edhe lëvizja më e mirë nga ky mouse pa tel të gjurmohet me qëndrueshmëri.
  • I pajisur me funksione inteligjente, sensori bëhet edhe më i saktë, duke lejuar një nivel akut të saktësisë për headshots-at që fitojnë lojën.
  • Kablli i Razer DeathAdder V2 ka një fleksibilitet më të madh dhe është krijuar për të prodhuar tërheqje minimale, në mënyrë që të mund të kryeni levizje më të shpejta dhe më precize për një shkallë më të lartë kontrolli.
  • – Sensori optik 20K DPI.
  • – Ndërrimi i mouse-it më i shpejtë i lojrave.
  • – Ndriçimi Chroma RGB.
  • – 8 butona të programueshëm.
  • – Ana e gomuar.
Mouse Gaming Razer Deathadder V2 Optical Switches Chroma Ergonomic

6,190 L