PRINTER PER FATURA FISKALE POS XPRINTER V320N

Çmimi origjinal qe: 15,900 L.Çmimi i tanishëm është: 13,900 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

PRINTER PER FATURA FISKALE POS XPRINTER V320N

Çmimi origjinal qe: 15,900 L.Çmimi i tanishëm është: 13,900 L.

PRINTER PER FATURA FISKALE POS XPRINTER V320N (80 mm)

Printer Termal Xprinter V320N lidhet dhe përshtatet me çdo program fiskalizimi, për printimin e kuponave dhe faturave tatimore.
I përshtatshëm për Bar- Restorante, Dyqane dhe Markete, Laboratore mjeksore, spitalet, restorantet, banka, karburante, dyqane te voga, etj. I lehtë për tu instaluar dhe ne funksionim. Do të funksionojë në mënyrë perfekte me pajisjet tuaja, duke e bërë printimin më të përshtatshëm se më parë.

Parameterat Teknike:
– Print method: thermal line printing
– Interface: power, serial, USB-B, Ethernet
– Print speed: 200mm/s
– Resolution: 203DPI
– Paper thickness: 0.056 – 0.1mm
– Paper width: 79.5 + / – 0.5mm
– Character size: ANK character; Font A: 12 x 24 dots; Font B: 9 x 17 dots; simplified / traditional: 24 x 24 points
– Barcode type: UPC – A / E, EAN13 / 8, ITF, Codebar, Code 39 / 93 / 128
– Printing command: ESC / POS compatible with order sets
– Supported system: for Windows 2000 / XP / Vista / 7 / 8 / 10, Linux
– Life cycle time: 150km
– Power output: DC 24V
– Operating temperature: -10°C – 50°C
– Working humidity: 25% – 80%
– Storage temperature: -40°C – 70°C
– Storage humidity: 93% and less

PRINTER PER FATURA FISKALE POS XPRINTER V320N

Çmimi origjinal qe: 15,900 L.Çmimi i tanishëm është: 13,900 L.