Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS4 Dreams

4,490 L

4,490 L

PS4 Dreams

4,490 L

  • Frymëzohuni me një mori mini-lojrash.
  • Bashkëpunoni me të tjerët në internet për të krijuar përmbajtjen tuaj.
  • Nga krijuesit e Tearaway dhe LittleBigPlanet.
SKU: 123313 Kategori: , Etiketë:

Përshkrim

  • Zbuloni lojëra të bëra nga komunitetet nga e gjithë bota dhe mësoni t’i bëni tuajat.
  • Evolucioni i fundit i maksimës Play, Krijo, Ndaj, studiot e ëndrrave,  ju jep mundësinë të lëshoni kreativitetin tuaj. Jepni idetë tuaja në jetë me mjete inovative, të lehta për t’u përdorur, dhe pastaj ndani ato me një komunitet global.
  • Pavarësisht nëse doni të krijoni lojëra, muzikë, piktura, animacion, skulpturë, filma ose ndonjë gjë tjetër në mes, Dreams është një shesh lojrash i jashtëzakonshëm dixhital ku gjithçka është e mundur.

Informacion shtesë

Platforma