PS4 Dynasty Warriors 9 Empire

Çmimi origjinal qe: 7,490 L.Çmimi i tanishëm është: 6,750 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

PS4 Dynasty Warriors 9 Empire

Çmimi origjinal qe: 7,490 L.Çmimi i tanishëm është: 6,750 L.

Përdorni një hartë botërore të paparë për të lundruar dhe përshkuar një larmi peizazhesh të ndryshme
Eksploroni mjedise mbresëlënëse dhe angazhohuni me mjedisin për të fituar një epërsi në betejë
Eksploroni Kinën siç ekzistonte kur kryekomandantët feudalë luftuan për dominimin mbi tokën – ditët në rënie të dinastisë Han dhe shfaqja e epokës së Tre Mbretërive

SKU: 126215 Kategori: , Etiketë:
PS4 Dynasty Warriors 9 Empire

Çmimi origjinal qe: 7,490 L.Çmimi i tanishëm është: 6,750 L.