Shopping Cart

No products in the cart.

PS4 Grand Theft Auto V Premium Edition GTA

2,990 L

Grand Theft Auto V: Premium Edition është në dispozicion për Xbox One dhe përfshin përvojën e plotë të historisë Grand Theft Auto V, botën gjithnjë në zhvillim të Grand Theft Auto Online dhe të gjitha azhurnimet dhe përmbajtjet ekzistuese të lojës, përfshirë The Doomsday Heist, Gunrunning , Drejtimi i Kontrabandistit, Bikers dhe shumë më tepër. Ju gjithashtu do të merrni paketën fillestare të Ndërmarrjes Penale.

SKU: 122603 Kategori: , Etiketa: ,