Horizon Forbidden West
PS4 Horizon Forbidden West Special Edition

4,990 L

Shopping Cart

No products in the cart.

PS4 Horizon Forbidden West Special Edition

4,990 L

Horizon Forbidden West

Eksploroni tokat e largëta, luftoni me makina më të mëdha dhe më mahnitëse dhe takoni fise të reja mahnitëse ndërsa ktheheni në botën e së ardhmes së largët, post-apokaliptike të Horizon.

SKU: 128869 Kategori: , Etiketa: ,
Horizon Forbidden West
PS4 Horizon Forbidden West Special Edition

4,990 L