Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS4 Horizon Forbidden West Special Edition

7,990 L

7,990 L

PS4 Horizon Forbidden West Special Edition

7,990 L

Eksploroni tokat e largëta, luftoni me makina më të mëdha dhe më mahnitëse dhe takoni fise të reja mahnitëse ndërsa ktheheni në botën e së ardhmes së largët, post-apokaliptike të Horizon.

SKU: 128869 Kategori: , , Etiketa: ,