Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS4 Horizon Forbidden West

6,290 L

6,290 L

PS4 Horizon Forbidden West

6,290 L

Eksploroni tokat e largëta, luftoni me makina më të mëdha dhe më të frikshme dhe takoni fise të reja mahnitëse ndërsa ktheheni në botën e së ardhmes së largët, post-apokaliptike të Horizon.

SKU: 128826 Kategori: , Etiketa: ,