PS4 Horizon Zero Dawn Complete Edition

2,190 L

Shopping Cart

No products in the cart.

PS4 Horizon Zero Dawn Complete Edition

2,190 L

Në një epokë kur makinat enden në tokë dhe njerëzimi nuk është më specia dominuese, një gjuetare e re me emrin Aloy nis një udhëtim për të zbuluar fatin e saj. Eksploroni një botë të gjallë dhe të harlisur të banuar nga krijesa të mekanizuara misterioze. Filloni një udhëtim tërheqës, emocional dhe të zbuloni misteret e shoqërive fisnore, artefakte antike dhe teknologji të zgjeruara që do të përcaktojnë fatin e këtij planeti dhe të vetë jetës. Karakteristikat Horizon Zero Dawn dhe zgjerimi i egër i ngrirë.

SKU: 122151 Kategori: Etiketë:

Horizon Zero Dawn Complete Edition

PS4 Horizon Zero Dawn Complete Edition

2,190 L