Shopping Cart

No products in the cart.

PS4 Mortal Kombat X PlayStation Hits

2,490 L

Mortal Kombat X kombinon prezantimin kinematografik me të gjithë lojën e re për të ofruar përvojën më brutale të Kombat te ndodhur ndonjëherë, duke ofruar një përvojë plotësisht të lidhur, Ajo nis lojtarët me një garë të vazhdueshme në internet, ku çdo luftë ka rëndësi në një betejë globale për epërsi. Për herë të parë në seri, Mortal Kombat X u jep lojtarëve mundësinë për të zgjedhur nga variacione të shumta të secilit personazh, duke ndikuar si në strategji ashtu edhe në stilin e luftimit. Lojtarët hyjnë në një histori origjinale duke shfaqur disa nga personazhet më te mire të lojës duke përfshirë Scorpion dhe Sub-Zero, ndërsa prezantojnë sfidues të rinj që përfaqësojnë forcat e së mirës dhe të keqes dhe lidhin përrallën së bashku.

SKU: 123309 Kategori: , Etiketë: