Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS4 The Last of Us PlayStation Hits

2,490 L

2,490 L

S’ka stok

PS4 The Last of Us PlayStation Hits

2,490 L

The Last of Us është rindërtuar për sistemin PlayStation4. Tani shfaqen modele të plota 1080p, me karakter me rezolucion më të lartë, hije dhe ndriçim i përmirësuar, përveç disa përmirësimeve të tjera të lojës. 20 vjet pasi një pandemi ka ndryshuar rrënjësisht civilizimin e njohur, njerëzit e infektuar ikin dhe të mbijetuarit po vrasin njëri-tjetrin për ushqim, armë; çfarëdo që mund të marrin në dorë. Joel, një i mbijetuar i dhunshëm, është punësuar për të kontrabanduar një vajzë 14-vjeçare, Ellie, nga një zonë shtypëse e karantinës ushtarake, por ajo që fillon si një punë e vogël së shpejti shndërrohet në një udhëtim brutal nëpër SHBA. The Last of Us Remastered përfshin Paketa e Hartave të Territoreve të Braktisura, Paketa e Hartave të Territoreve të Reklamuara dhe fushata e vlerësuar kritikisht The Last of Us: Left Behind Single Player që ndërthur temat e mbijetesës, besnikërisë dhe dashurisë me lojën e tensionuar, të veprimit të mbijetesës.

S’ka stok

SKU: 119822 Kategori: , Etiketa: ,