Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS5 Deathloop

3,500 L

3,500 L

PS5 Deathloop

3,500 L

DEATHLOOP është një xhirim inovativ i personit të parë që lançohet për PlayStation 5 dhe PC nga Arkane Lyon, studio e vlerësuar me çmime pas ekskluzivitetit të vlerësuar nga kritikët Dishonored. IP-ja e re e studios do të vazhdojë me dizajnin e lojës me nënshkrimin e Arkane, duke sfiduar lojtarët të luajnë në mënyrën e tyre. Si Colt, lojtarët janë bllokuar në një qark kohor në ishullin enigmatik të Blackreef, i dënuar të përsërisë të njëjtën ditë për përjetësi. Mundësia e vetme për t’u shpëtuar është të thyeni qarkun duke zbuluar informacione dhe duke vrarë tetë objektiva kryesorë përpara se të rivendoset dita.

SKU: 125561 Kategori: , Etiketë: