Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Smart Watch Garmin Fenix 5 Premium Slate Gray/Black Band

52,990 L

52,990 L

Smart Watch Garmin Fenix 5 Premium Slate Gray/Black Band

52,990 L

Fenix ​​5 është ora premium shumë-sportëshe me matës për rrahje zemre të bazuara në kyçin e dorës, veçori të përparuara të fitnesit dhe rrypa të ndryshueshëm. Çfarëdo sporti që dëshironi të ndiqni, Fenix ​​5 e mbulon, falë profileve të integruara të matjes së aktivitetit dhe performancës plus njoftimeve të zgjuara.

SKU: 126701 Kategori: , Etiketë: