Switch Bioshock The Collection

Çmimi origjinal qe: 5,990 L.Çmimi i tanishëm është: 5,390 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Switch Bioshock The Collection

Çmimi origjinal qe: 5,990 L.Çmimi i tanishëm është: 5,390 L.

  • Përjetoni botët e paharrueshme dhe historitë monumentale të serisë së vlerësuar me çmime BioShock : The Collection.
  • Udhëtim në qytetet e Rapture dhe Columbia nëpër BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered dhe BioShock Infinite: The Complete Edition, duke përfshirë të gjithë përmbajtjen shtesë të një lojtari.
  • Luftoni për jetën tuaj dhe dilni më lart se armiqtë tuaj, qofshin ato thellë nën dallgë ose lart mbi re.
SKU: 123821 Kategori: , Etiketë:
Switch Bioshock The Collection

Çmimi origjinal qe: 5,990 L.Çmimi i tanishëm është: 5,390 L.