Switch Cadence Of Hyrule Crypt Of The Necrodancer

Çmimi origjinal qe: 5,190 L.Çmimi i tanishëm është: 4,690 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Switch Cadence Of Hyrule Crypt Of The Necrodancer

Çmimi origjinal qe: 5,190 L.Çmimi i tanishëm është: 4,690 L.

  • Një lojë ritmike aksion-aventurë në seritë e botës  Legjendare të Zelda.
  • 25 melodi të remiksuara të Legjendës së Zelda në lojën bazë, plus 39 remikse të reja në DLC-në e përfshirë.
  • Përfshin të gjitha DLC-të, që përfshin karaktere, muzikë, modalitete dhe një histori krejt të re me Skull Kid.
SKU: 124621 Kategori: , Etiketë:
Switch Cadence Of Hyrule Crypt Of The Necrodancer

Çmimi origjinal qe: 5,190 L.Çmimi i tanishëm është: 4,690 L.