Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Switch Daemon X Machina

7,190 L

7,190 L

Switch Daemon X Machina

7,190 L

Ata thonë se ishte fatkeqësia më e madhe në histori…
Hëna u copëtua, duke e kthyer qiellin në një kaleidoskop me dritë të kuqe që ndriçonte të gjithë ata që shikonin nga poshtë.
Mbijetoni këtë epokë të re apokaliptike, kur armët vetë-evoluese të quajtura “Pavdekshëm” janë kthyer kundër krijuesve të tyre dhe i kanë bërë luftë njerëzimit.

SKU: 122567 Kategori: , , Etiketë: