Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Switch Mario Kart 8 Deluxe

6,999 L

6,999 L

Switch Mario Kart 8 Deluxe

6,999 L

  • Dilni në rrugë me versionin përfundimtar të Mario Kart 8 dhe luani në çdo kohë, kudo.
  • Garo miqtë tuaj ose dueloni ata në një mënyrë të rishikuar betejë për dyluftime të reja dhe kthim beteje.
  • Luaj lokalisht në multiplayer deri në 4 lojtarë në kualitet 1080p ndërsa luan në Modalitetin TV. Çdo pistë e versionit Wii U, përfshirë DLC, bën një kthim të lavdishëm
  • Plus, Inklings shfaqen në personazhet e rinj të ftuar, së bashku me të preferuarit që kthehen, të tillë si King Boo, Dry Bones dhe Bowser Jr.
  • Lojtarët mund të zgjedhin një tipar të ri të Drejtimit të Zgjuar që e bën të lehtë drejtimin dhe qëndrimin në pistë për lojtarët dhe fëmijët fillestarë edhe me 200cc
SKU: 116046 Kategori: , Etiketë:

Përshkrim