Switch Splatoon 2

Çmimi origjinal qe: 8,290 L.Çmimi i tanishëm është: 7,190 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Switch Splatoon 2

Çmimi origjinal qe: 8,290 L.Çmimi i tanishëm është: 7,190 L.

Fëmijët e kallamarëve të quajtur Inklings janë kthyer për të spërkatur më shumë bojë dhe pretendojnë më shumë terren në këtë fushë veprimi shumëngjyrëshe dhe kaotike 4-në-4.

Për herë të parë, fitoni betejat e Luftës në lëvizje me sistemin Nintendo Switch, dhe përdorni cilindo prej stileve portative të lojës për veprim intensiv lokal dhe multiplayer *.

Bashkohuni për argëtim të ri me 4-lojtarë në Salmon Run!

SKU: 116048 Kategori: , Etiketë:
Switch Splatoon 2

Çmimi origjinal qe: 8,290 L.Çmimi i tanishëm është: 7,190 L.