Tastierë Gaming Razer Huntsman Mini 60%

16,199 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Tastierë Gaming Razer Huntsman Mini 60%

16,199 L

‘- Futni një dimension të ri vdekjeprurës me Razer Huntsman Mini – një tastierë lojrash 60% me taste optikë Razer.

– Shumë e shpejtë dhe ideale për konfigurime të efektshme, është koha të përjetoni një aktivizim të shpejtë si rrufe në formën më kompakte deri më tani.

SKU: 125033 Kategori: , Etiketë:

 

  • Tastet optikë Razer përdorin aktivizimin e bazuar në dritë, duke regjistruar shtypjet me shpejtësinë e dritës me reagim super të shpejtë.
    (30% distancë më e shkurtër e aktivizimit sesa tastet e tjerë klikues në 1.5 milimetër)
  • Sinkronizohet plotësisht me lojërat e njohura, pajisjen Razer, Philips Hue dhe pajisjet nga 30+ partnerë; mbështet 16.8 milion ngjyra në taste individualisht të ndriçuar.
  • Cilësia, materiali aluminit: Mbuluar me një kornizë të sipërme mat, alumini për rritjen e integritetit strukturor.
  • Keypaps PBT me dy goditje rezistente ndaj vajit
  • Makrot plotësisht të programueshme:
  • Razer Hypershift lejon që të gjitha tastet dhe kombinimet e shtypjes së tasteve të ribëhen për të ekzekutuar komandat komplekse që ju dëshironi.
Tastierë Gaming Razer Huntsman Mini 60%

16,199 L