Shopping Cart

No products in the cart.

Wacom Intuos Bluetooth Graphics Tablet Medium Black

25,640 L

Tableti grafik Intuos i Wacom ju ndihmon të filloni të vizatoni, pikturoni ose modifikoni foto në Mac tuaj.

Ai ofron komoditetin e krijimit me valë me Bluetooth të integruar.

Ose mund të zgjidhni një lidhje me tela me Mac-in tuaj duke përdorur kabllon USB të përfshirë.

Wacom Intuos punon me të gjitha programet e Adobe duke përfshirë Photoshop, Illustrator dhe InDesign, si dhe të gjitha programet Autodesk dhe Corel.

Me stilolapsin e tij të lehtë super të saktë, dizajnin elegant dhe softuerin kreativ të përfshirë ose mësimet në internet që shkarkohen, Wacom Intuos ofron gjithçka që ju nevojitet për t’u bërë kreativ në mënyrë dixhitale.

Ngjyra