Shopping Cart

No products in the cart.

Xbox One DiRT 5 Day 1 Edition (Xbox Series Hybrid)

4,490 L

DIRT 5 është përvoja e re e guximshme e garave jashtë rrugës nga Codemasters. Zjarr në një shteg nëpër rrugët më ikonike në botë. Drejtoni një listë të madhe makinash – nga ikonat e tubimeve, te kamionët, te heronjtë GT dhe më shumë. Me një Karrierë të mbushur me yje, ekran të ndarë me katër lojtarë, veprim inovativ në internet dhe modalitetin e krijuesit të arenës krejt të re të Playgrounds, DIRT 5 është gjenerata tjetër e garave ekstreme.

SKU: 125144 Kategori: , Etiketa: ,