Xbox One Moto GP 21

7,490 L

Përjetoni Sezonin e plotë 2021 me të gjitha klasat kryesore zyrtare, listat dhe pistat. Më shumë se 120 garues zyrtarë, 20 cirkuite zyrtare dhe karakteristika të reja dhe të përmirësuara si futja e rregullit të ndëshkimit të Long Lap! Karriera Menaxheriale. Krijoni ekuipazhin e ëndrrave tuaja, duke zgjedhur midis ekipeve zyrtare ose një markë të re, dhe më pas zgjidhni stafin tuaj personal, profesionistë të aftë që do t’ju ndihmojnë gjatë sezonit. MENDONI SHPEJT, GARONI SHPEJT.

7,490 L

Add to cart
Buy Now
SKU: 126721 Categories: , ,

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg