Xbox One Samurai Warriors 5

Çmimi origjinal qe: 7,490 L.Çmimi i tanishëm është: 6,750 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Xbox One Samurai Warriors 5

Çmimi origjinal qe: 7,490 L.Çmimi i tanishëm është: 6,750 L.

Si hyrja e fundit e numëruar në ekskluzivitetin SAMURAI WARRIORS, historia, personazhet dhe pamjet janë ri-imagjinuar për të vendosur terrenin për një seri të re emocionuese
Historia zhvillohet pas Luftës Ōnin gjatë epokës së artë të periudhës Sengoku dhe përmban një histori që përqendrohet në jetën e dy prej komandantëve ushtarakë më përfaqësues të kësaj epoke
Zgjidhni nga një numër personazhesh të reja dhe të kthyera ndërsa përdorni aftësi të reja për të marrë përsipër forcat e armikut në zhvillim
Shijoni veprime emocionuese strategjike në një fushë beteje të zhvilluar. Forcat armike vazhdojnë të evoluojnë me kalimin e kohës në histori, duke përdorur plotësisht një numër të taktikave të ndryshme ushtarake për të përballuar lojtarin
Veprimet e reja Musou i janë shtuar serisë – përfshirë sulmet e reja të krijuara nga Musou Frenzy – duke ngritur emocionin e fryrjes së një sulmi ushtarësh armik në mënyrë emocionuese

SKU: 126894 Kategori: , Etiketë:
Xbox One Samurai Warriors 5

Çmimi origjinal qe: 7,490 L.Çmimi i tanishëm është: 6,750 L.