Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Xbox One/Xbox Series X Back 4 Blood Steelbook Edition

1,620 L

1,620 L

Xbox One/Xbox Series X Back 4 Blood Steelbook Edition

1,620 L

Luftoni rrugën tuaj përmes një bote të rrezikshme në një fushatë me histori bashkëpunimi me 4 lojtarë ku duhet të punoni së bashku për të mbijetuar në misione gjithnjë e më sfiduese
Zgjidhni nga 8 pastrues të personalizueshëm dhe një sërë armësh dhe sendesh vdekjeprurëse
Luaj me ose kundër miqve në PvP
Një sistem i ri kartash si mashtrues krijon përvoja të ndryshme çdo herë
Kërkohet një anëtarësim në Xbox Live Gold për të luajtur Back 4 Blood në konzollat ​​PlayStation ose Xbox.
Kërkohet një lidhje interneti për të luajtur të gjitha mënyrat e lojës.

SKU: 127857 Kategori: , Etiketa: , ,