Printer etiketash Brother QL-700RF1
Printer Brother QL-700 Professional Label

Çmimi origjinal qe: 14,990 L.Çmimi i tanishëm është: 13,990 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Printer Brother QL-700 Professional Label

Çmimi origjinal qe: 14,990 L.Çmimi i tanishëm është: 13,990 L.

Printer Brother QL-700 Professional

  • Printer etiketash
  • 93 etiketa/minute
  • Resolution: 300×600 dpi
  • Lidhet me USB

Printer Brother QL-700 Professional për etiketa

i perkryer per te gjitha llojet e etiketave qe ju nevoiten.

Madhesia maksimale e etiketes deri ne 62 mm

Resolution: 300×600 dpi qe etiketat tuaja të duken të jashtëzakonshme.

Printon ngjyre te zeze dhe te kuqe pa boje

Shpejtesia e printimit: 93 etiketa ne min.

Lidhet me USB

Specifikime

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

Printer etiketash Brother QL-700RF1
Printer Brother QL-700 Professional Label

Çmimi origjinal qe: 14,990 L.Çmimi i tanishëm është: 13,990 L.